Blankenberge 2009

Pictures of the day: 10 July 2009

Today: lion feeding, tiger swimming, and a matador gored in the crotch.

VIP-UITNODIGING_210x297.indd

VIP-UITNODIGING_210x297.indd

11th sand sculpture festival begins in Belgium CCTV-International

Yushu Quake |Kaczynsky |Kyrgyzstan clash |Moscow blasts |Drought |World Expo

Michael Jackson krijgt zandbeeld in Blankenberge

De organisatoren van het zandsculptuurfestival in Blankenberge hebben beslist als hommage aan de ‘King of Pop’ een beeltenis van Michael Jackson te integreren in het festival, dat nog tot 31 augustus loopt. Voor het kunstwerk lieten ze speciaal een Poolse sculpteur overvliegen. Vrijdag klaar Vrijdag moet het beeld klaar zijn.

Michael Jackson krijgt plaatsje op zandsculptuurfestival

De organisatoren van het zandsculptuurfestival in Blankenberge hebben beslist als hommage aan de ‘King of Pop’ een beeltenis van Michael Jackson te integreren in het festival, dat nog tot 31 augustus loopt. Voor het kunstwerk lieten ze speciaal een Poolse “sculpteur” overvliegen.

De King of Pop in zand

De hele zomer kunnen rouwende Michael Jackson fans in Blankenberge terecht bij een standbeeld in zand van hun idool. De organisatoren van het zandsculptuurfestival beslisten om een extra beeld te laten carven, een kopie van de King of Pop. De eerste fans kwamen al een kijkje nemen naar hun Michael van zand.

Jackson herleeft in zandborstbeeld en optreden imitator

De dood van Michael Jackson laat ook West-Vlaanderen niet onberoerd. Daarom besliste de organisator van het Blankenbergse zandsculpturenfestival om een zandborstbeeld van de King of Pop te plaatsen. De bekende Jackson – imitator, Emmanuel De Reyghere uit Zuienkerke, kwam er ook optreden.

Michael Jackson krijgt tijdelijk zandstandbeeld in Blankenberge

BLANKENBERGE – De organisatoren van het zandsculptuurfestival in Blankenberge hebben beslist als hommage aan de overleden ‘King of Pop’ een beeltenis van Michael Jackson te integreren in het festival, dat nog tot 31 augustus loopt. Voor het kunstwerk lieten ze speciaal een Poolse zandbeeldhouwer overvliegen.

Stadsomroep.com: Zandsculptuur maakt beeld Michael Jackson

Vandaag is een academische professor overgevlogen uit Polen naar Blankenberge, waar hij een beeld van Michael Jackson in zand gaat opbouwen, als hommage aan de King of Pop. De bouw van het sculptuur vindt plaats in een speciale tent aan het eind van het p

Michael Jackson sculpté en sable à Blankenberge

L’œuvre est celle de l’artiste polonais Borecki Wiaczeslaw, spécialisé en œuvres représentant des corps humains. Ce qui n’est pas courant, c’est que les visiteurs ont pu avoir accès à la tente dans laquelle se dresse l’œuvre, pendant que l’artiste était en train de la sculpter.

MICHAEL JACKSON SAND SCULPTURE

BRUSSELS – A Belgian artist has created a tribute to Michael Jackson at the annual Blankenberge Sand Sculpture Festival. Borescki Wiaczeslaw was first inspired as a teenager by Michael Jackson. The first drawing he did was of the late singer, that he gave to his girlfriend!

The Sand Sculpture In Belgium | Michael Jackson World Network

We have received a report from Michael fan Rika Capon, who visited the sand sculpture of Michael in Blankenberge, Belgium. The exhibition took place throughout the month of August. The sand sculpture of Michael Jackson in Blankenberge, Belgium. I visited the sand sculpture of Michael in Blankenberge.

The week in pictures: 10 July 2009

A round-up of our favourite photographs of the week.

Sand Sculpture Festival Blankenberge ’09

This is “Sand Sculpture Festival Blankenberge ’09” by Alexander Deman on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them.

 

Back to top

error: Content is protected !!