Contact

Alexander, le magicien de Bruges :

L’homme est déroutant. Vous lui parlez glace, il vous répond sable. Vous évoquez Disneyland Paris, il vous transporte à Bruges. Étonnant jeu de questions- réponses sans vrai cohérence mais avec une évidence incontournable, Alexander Deman est un personnage aussi captivant qu’il est insaisissable.

Alexander Deman et la féerie ” glaciale “

En immersion Alexander Deman et la féerie ” glaciale ” : Grimm, Perrault et Andersen… les contes sont bons Son accent flamand est comme un sésame magique qui peut ouvrir le cœur des enfants dès qu’on lui parle de Noël.

Alexander Deman | LinkedIn

Sand and Ice Events Brugge, Belgium has been the leading producer of sculpture festivals since 1997.

DE PLUIM. Alexander Deman

Elke Rondom zet een lezer iemand van zijn omgeving in het zonnetje. Dienst hematologie AZ Sint-Jan Bruggeling Alexander Deman (40), de organisator van het zandsculpturenfestival in Oostende, heeft een gedeelte van zijn opbrengsten aan het goede doel geschonken. Het gaat om een cheque van 5.000 euro voor de dienst hematologie van dokter Dominik Selleslag in het Brugse AZ Sint-Jan.

WIE WERKT ER. Alexander Deman van het zandsculptuurfestival in Brugge

NA acht edities op het strand van Zeebrugge heeft het zandsculptuurfestival voor de eerste keer zijn tenten opgeslagen in Brugge. ,,Op het strand spelen de weersomstandigheden een grote rol”, zegt Alexander Deman. Hij is samen met Francis Vandendorpe de drijvende kracht achter het festival.

Photo albums by Alexander Deman – Profile page

Albums gemaakt door Alexander Deman:

Organisator zandsculptuur schenkt deel van inkomsten weg – Belg.be

Organisator zandsculptuur, zelf ex-leukemiepatiënt, zet zich in voor het goede doel Dinsdagnamiddag 3 september ’13 omstreeks 14 uur schenkt de organisatie van het Zandsculpturenfestival in Blankenberge een deel van z’n inkomsten weg aan het goede doel. Het initiatief komt van Alexander Deman, organisator van het festival, en zelf ex-leukemiepatiënt.

Ice Sculpture Festival Belgium

Explore Ice Sculpture Festival Belgium’s 8,306 photos on Flickr!

Zandsculpturenfestival verhuist

Het zandsculpturenfestival verhuist na acht jaar van Blankenberge naar Oostende.

Zandsculptuur zet zich in voor het goede doel

Het Zandsculpturenfestival van Blankenberge schenkt een deel van zijn inkomsten weg aan de afdeling Hematologie op de 6de verdieping van het Brugse AZ Sint-Jan…

’s Werelds grootste festival zandsculpturen in België

In Blankenberge werkten 38 kunstenaars uit 12 verschillende landen mee aan ’s werelds grootste zandkunstenfestival. Ze creëerden zo’n 155 kunstwerken …

Alexander Deman

Sand & Ice Events, Brugge, Belgium has been the leading producer of Sand & Ice Sculpture Festivals in Europe. info@sculpture.be Www.sculpture.be

 

Back to top

error: Content is protected !!